Tijdlijn Intechraal


15 juni 2017

10-jarig jubileum
Vaker geeft Intechraal een borrel voor haar relaties, maar deze keer was extra bijzonder. Intechraal viert haar tweede lustrum! 2017 staat dan ook in het teken van het 10-jarig bestaan. Om onder genot van een hapje en een drankje de afgelopen 10 jaar nog eens de revue te laten passeren waren er twee foodtrucks aanwezig. “De Mobiele Wijnbar”, een gerestaureerde Citroën HY uit 1972 zorgde voor de hoognodige verkoelende drankjes en de uitgebreide bakfiets uit 1940 van “De Hapjesplank” liet ons genieten van heerlijke hapjes. Mede door hun bijzondere presentatie zorgde hun aanwezigheid ook meteen voor een gezellige sfeer.

Om een kleine greep te laten zien uit de projecten en bedrijfsuitjes van de afgelopen 10 jaar waren er twee collages gemaakt op canvas doeken. Een derde canvas doek met “Intechraal 10 jaar” maakte de aankleding compleet.


23 augustus 2012

5-jarig jubileum
Op 23 augustus 2012 werd Intechraal omgetoverd in ‘Place d’Intechrale’ om in Franse sferen het eerste lustrum te vieren. Op aangelegde jeu de boules banen ging het er fanatiek aan toe. Ook jeu de boules kent beginnersgeluk, de winnaar had voorheen nog nooit een jeu de boules bal gegooid! Daarnaast was voldoende tijd om bij te praten naast de wijnbar, waar diverse wijnen konden worden geproefd.


2007

Ontstaan Intechraal BV
In 1997 is in de organisatie van Baars-CIPRO de afdeling projectmanagement opgestart. Vanaf dat moment is het vakgebied verkend en zijn we vertrouwd geraakt met de werkterreinen, producten en opdrachtgevers. In 2006 zijn de werkzaamheden door ir. E.P. Baars voortgezet in de zelfstandige onderneming Intechraal, waarna de oprichting van de BV plaatsvond in 2007. Hierdoor zijn we in staat ons volledig te focussen op onze specialisme: advies- en ingenieursdiensten voor projecten in de openbare ruimte.