Projectdetachering

Heeft u tijdelijke expertise of capaciteit nodig voor uw project of afdeling? De ingenieurs en projectmanagers van Intechraal worden regelmatig ingezet op inhuurbasis. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, ondernemend en creatief. We zijn resultaatgericht, maar ook mensgericht. Richting de opdrachtgever, de medewerkers en het maatschappelijk belang bij projecten. Door de diversiteit aan expertise en affiniteit van onze medewerkers bieden we verschillende rollen aan, waaronder die van project- of procesmanager, planner, tekenaar, projectleider of controller.

Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Al onze medewerkers gebruiken de typerende systematische en projectmatige aanpak. Als het project daarom vraagt werken we vooraf met een gedegen projectplan. Tijdens het project houden we grip en overzicht met onder andere duidelijke dashboards.
Onze kracht ligt in de combinatie van projectmanagement vaardigheden en inhoudelijke kennis. Snel resultaat boeken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Onze missie? Tevreden opdrachtgevers.