Actueel


BinckBank Tour 2017 door Voorburg
Op 8 augustus 2017 stond er voor de deelnemers van de BinckBank Tour een tijdrit door de straten van Voorburg op het programma. Het kantoor van Intechraal is gehuisvest aan de Parkweg, de straat waar zowel het begin als het einde van het parcours was. Vanaf ons balkon konden we goed zien hoe de wielrenners volle bak langs ons kantoor reden.

Ondanks dat het weer zich niet van haar beste kant liet zien konden alle toegestroomde wielerliefhebbers genieten van diverse wereldtoppers van het wielrennen.

De tijdrit werd gewonnen door de Zwitser Stefan Küng. Na een week wielrennen was de Nederlander Tom Dumoulin winnaar van het algemeen klassement van de BinckBank Tour 2017.


Borrel 10-jarig bestaan
Vaker geeft Intechraal een borrel voor haar relaties, maar deze keer was extra bijzonder. Intechraal viert haar tweede lustrum! 2017 staat dan ook in het teken van het 10-jarig bestaan. Om onder genot van een hapje en een drankje de afgelopen 10 jaar nog eens de revue te laten passeren waren er twee foodtrucks geregeld. “De Mobiele Wijnbar”, een gerestaureerde Citroën HY uit 1972 zorgde voor de hoognodige verkoelende drankjes en de uitgebreide bakfiets uit 1940 van “De Hapjesplank” liet ons genieten van heerlijke hapjes. Mede door hun bijzondere presentatie zorgde hun aanwezigheid ook meteen voor een gezellige sfeer.

Om een kleine greep te laten zien uit de projecten en bedrijfsuitjes van de afgelopen 10 jaar waren er twee collages gemaakt op canvas doeken van 120x120cm. Een derde canvas doek met “Intechraal 10 jaar” maakte de aankleding compleet.

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor uw aanwezigheid en graag tot onze volgende borrel!