Actueel


Vakbeurs Ruimte & Licht 2018
Op 5 juni 2018 vindt in Expo Houten de vakbeurs Ruimte & Licht 2018 plaats. Net als bij voorgaande edities zal Intechraal weer met een stand en een aantal medewerkers aanwezig zijn om de bezoekers te informeren en te laten zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Als u zich registreert krijgt u gratis toegang. Dit kunt u doen via deze link of door onderstaande banner te selecteren.

Graag tot 5 juni!


Terugblik op 2017
2017 stond in voor Intechraal in het teken van het 10-jarig bestaan. Op 15 juni werd dit gevierd met een borrel voor relaties bij ons op kantoor. Onder het genot van een hapje en een drankje passeerde de afgelopen 10 jaar nog even de revue om vervolgens uit te kijken naar de komende 10 jaar.

Ook werd er gewerkt aan mooie projecten en werden er collega’s ingehuurd vanwege hun expertise. In 2017 werden meerdere IPM-rollen ingevuld voor de gemeente Den Haag, waarmee Intechraal een raamcontract heeft. Dit waren IPM-rollen voor onder andere de projecten Grote Marktstraat en Raamweg-Koningskade en het programma Parkeren in Woonwijken. Ook werden er het afgelopen jaar weer meerdere lichtontwerpen inclusief rapportages gemaakt voor diverse gemeenten. Evenals het schouwen in Rotterdam, dat ook begin 2018 zal worden voortgezet.

Intechraal stond het afgelopen jaar ook weer op de vakbeurs Ruimte & Licht 2017. Hier werden weer diverse contacten gelegd en bijgepraat met bestaande relaties. Ook in 2018 zal Intechraal aanwezig zijn op deze vakbeurs.

Genoeg over 2017, op naar de nieuwe kansen en uitdagingen voor 2018. Intechraal wenst iedereen een gezond, gelukkig en voorspoedig 2018.