Actueel


Terugblik op 2017
2017 stond in voor Intechraal in het teken van het 10-jarig bestaan. Op 15 juni werd dit gevierd met een borrel voor relaties bij ons op kantoor. Onder het genot van een hapje en een drankje passeerde de afgelopen 10 jaar nog even de revue om vervolgens uit te kijken naar de komende 10 jaar.

Ook werd er gewerkt aan mooie projecten en werden er collega’s ingehuurd vanwege hun expertise. In 2017 werden meerdere IPM-rollen ingevuld voor de gemeente Den Haag, waarmee Intechraal een raamcontract heeft. Dit waren IPM-rollen voor onder andere de projecten Grote Marktstraat en Raamweg-Koningskade en het programma Parkeren in Woonwijken. Ook werden er het afgelopen jaar weer meerdere lichtontwerpen inclusief rapportages gemaakt voor diverse gemeenten. Evenals het schouwen in Rotterdam, dat ook begin 2018 zal worden voortgezet.

Intechraal stond het afgelopen jaar ook weer op de vakbeurs Ruimte & Licht 2017. Hier werden weer diverse contacten gelegd en bijgepraat met bestaande relaties. Ook in 2018 zal Intechraal aanwezig zijn op deze vakbeurs.

Genoeg over 2017, op naar de nieuwe kansen en uitdagingen voor 2018. Intechraal wenst iedereen een gezond, gelukkig en voorspoedig 2018.


Schouw lichtmasten Rotterdam
In september is Intechraal weer gestart met het schouwen van de openbare verlichting in Rotterdam. Tot en met de eerste week van december zal in alle deelgebieden worden gecontroleerd of de openbare verlichting brandt. Dit zijn ongeveer 13.000 lichtmasten in 14 weken, waarbij de deelgebieden Centrum en Overschie in deze periode twee keer worden geschouwd. Intechraal heeft hiervoor een efficiënte werkwijze ontwikkeld.

Lichtmasten die niet werken worden gerapporteerd in daarvoor geschikte software. Ook afwijkingen tussen buitenruimte en schouwbestanden worden gerapporteerd.
Om te voorkomen dat er lichtmasten als defect worden gerapporteerd die slecht incidenteel niet branden of zijn ingeschakeld wordt er minimaal één dag na de initiële schouw een controle schouw gedaan om de resultaten te filteren.

Wilt u als gemeente ook een schouw laten uitvoeren om na te gaan of de lichtmasten wel echt aan staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.