Actueel


OVL-monitor 2018
Om de stand van zaken in de openbare verlichting te krijgen wordt er voor de derde keer de OVL-monitor gehouden. Het doel van de OVL-monitor is om meer inzicht te krijgen in de getallen, trends en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting.

Centraal in de OVL-monitor staan de uitgebreide enquêtes voor overheden en marktpartijen. Alle reacties worden anoniem verwerkt. De resultaten van deze enquêtes worden vraag voor vraag besproken. De belangrijkste uitkomsten voor bestuurders/beleidsmakers en voor beheerders OVL staan in het rapport OVL-monitor 2018.
Het rapport is geen wetenschappelijk rapport, het gaat hierbij om de mening van de respondenten.

Vul ook de enquête in die voor u van toepassing is:
Klik hier voor de OVL-monitor overheden
Klik hier voor de OVL-monitor marktpartijen.

De resultaten zijn gratis te downloaden op ovlnl.nl/ovlmonitor.


Vakbeurs Ruimte & Licht 2018
Op 5 juni was Intechraal voor de derde keer aanwezig op de Vakbeurs Ruimte en Licht 2018, dit jaar gehouden in Expo in Houten. Een aantal van onze medewerker waren aanwezig om mensen, die op deze vakbeurs allemaal een raakvlak hebben met openbare verlichting, te vertellen over ons bedrijf en wat wij doen. Hierbij willen wij dan ook iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en interesse heeft getoond in ons bedrijf. Ook allen bedankt voor het meedoen aan onze prijsvraag “Test uw gevoel voor licht.” De winnaar hebben wij inmiddels bezocht en de prijs overhandigd.

Als u graag aanvullende informatie wilt hebben over onze organisatie en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen uiteraard ook langskomen voor een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen.